Wie is Roanki??

ROANKI is een verzamelnaam van ons gezinnetje. RObert ANnemarie, KIki en Aniek. We hebben deze naam bedacht voor de geboorte van Aniek. En aangezien de AN er ook al in zit hebben we het zo gelaten. Wiebe hoort er natuurlijk ook bij. Hij is onze jonge golden retriever.

Robert is 41 jaar en werkt als zelfstandig bouwadviseur. Hij is in november 2011 voor zichzelf begonnen. Annemarie is altijd 29 jaar ( vraag maar aan Kiki ) en werkt als verpleegkundige met verstandelijk gehandicapten. Kiki en Aniek zijn van 2005 en 2007 en gaan allebei naar school. Het zijn heerlijke meiden.

We zijn deze blog begonnen om ons Ank op de hoogte te houden van dingen die hier gebeuren. Annemarie schrijft de blogjes. Wat doen de meiden? Zijn de kippen ziek? Komen er al appeltjes aan de bomen. Weet ik veel wat allemaal niet meer. Lees het maar; stik leutig. . Robert beheert de site en die van Anky.

Veel leesplezier.

groetjes Robert en Annemarie

Reacties

  1. Anne, ik wil je graag een kompliment geven. Op je foto’s ben ik jaloers. Jouw onderwerpen zijn veel leuker. Ik vind het geweldig dat ik vanuit Rotterdam toch nog een beetje dichtbij ben.
    Snotter snotter.
    Maar….. vrijdag ben ik er weer hoor.
    Uitzicht op Delfshaven is even leuk maar niet voor lang. Als ik jullie mis dan kijk ik even naar de giraffe van Kiki en de blompot, gekregen van Aniek en dan is het goed.

    • Hela ank,
      Nog maar 1 nachtje en dan ben je thuis.
      Een avond met sieneke is hier net zo ellendig als in rotjeknor dus dat makt niet uit.
      Het is koud en rotweer en pas morgen wordt het beter. Eigenlijk is het al rotweer sinds je weg bent dus…. snel naar de loolaan dan komt er weer zon.
      Ik zal blij zijn om je weer te zien, heb erg over je ingezeten en ben meer dan happy met de positieve berichten.
      tot snel.
      Annemarie

  2. Hoi Carola,
    Ik zou je graag helpen. Ik ga echter het boekje niet verkopen. Onze oudste durft niet stout te zijn en heeft daar echt last van. Mede door dit boek lijkt hier wat verandering in te komen.
    Succes met zoeken.
    groetjes Annemarie

  3. Hoi Annemarie,

    Wat erg leuk om je blog te lezen zeg. Blijven we een beetje op de hoogte van jullie wel en wee. En je schrijft erg leuk. Ik ga regelmatig langskomen hoor!

    Groetjes,
    Babette

  4. haha ik lees het regelmatig, je schrijft grappig, zoals je praat eigenlijk..;-) maar was zo nog eens wat aan het surfen (op je site) en je hebt zelf een hobbydoos blog. Die had ik net nodig;-)
    gr ilke


Plaats een reactie